Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt gru 06, 2013 2:37 pm 
Nowy użytkownik

Witam. Czy ktoś z Was może korzystał kiedyś z usług drukarni internetowej? Pytam ponieważ sam się zastanawiam ponieważ potrzebuję wizytówek...
Widzę, ze dobre ceny mają tutaj: openprint.pl Myślicie, że warto sobie coś zamówić?

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 11, 2013 10:48 am 
Nowy użytkownik

Ja nie korzystałam, bo nigdy nie miałam takiej potrzeby, ale myślę, że jest to rozwiązanie wygodniejsze niż bieganie po mieście i szukanie drukarni ;-) tym bardziej, że te stacjonarne zwykle mają wysoko ustawione limity i nie przyjmują zlecenia poniżej iluś tam sztuk :P

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 12, 2013 6:23 pm 
Nowy użytkownik

Jak nie masz jeszcze własnej, sprawdzonej drukarni, to rzuć okiem na portal firmy.net, gdzie znajdziesz ich naprawdę wiele internetowych i nie tylko. Porównaj oferty i ceny, bo wszystko zależy od tego co i w jakich ilościach chcesz wydrukować. Najlepiej do wszystkich napisz zapytanie ofertowe. Pierwsza selekcja to będę te, które Ci odpiszą. Z nimi wynegocjujesz cenę, bo drukarnie są bardzo chętne do negocjacji. Potem dodaj na portalu swoją opinię, bo tam te opinie się bardzo liczą.

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 13, 2013 10:46 am 
Nowy użytkownik

Taka drukarnia internetowa to rzeczywiście bardzo wygodna opcja. Jestem za :)

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 23, 2014 9:55 am 
Nowy użytkownik

Drukarnia internetowa to faktycznie w ostatnim czasie coraz bardziej popularny temat. Akurat większość oferuje podobny poziom, ale nie wszystkie zajmują się wszystkimi dziedzinami niektóre bardzo wąskie specjalizacje wybrały. Tutaj uważam, że warto szukać tych co robią wszystko. dynamikacja.pl sami w firmie zamawialiśmy katalogi reklamowe u nich. Bardzo fajnie zrealizowany projekt. Najważniejsze to jasno przekazać do drukarni czego oczekujemy, wtedy jest małe prawdopodobieństwo, że będą jakieś zgrzyty.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1