Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz kwi 29, 2010 8:08 am 
Nowy użytkownik

Witam! Polecam wszystkim firmę Urbud produkującą domki drewniane. Firma ma swoją siedzibę w Zbytkowie koło Strumienia na Śląsku i cieszy się sporą renomą w regionie. Domki przez nich wykonane cechują się wysoką jakością przy atrakcyjnej cenie. Polecam!

Tytuł: odp
PostNapisane: N lut 03, 2013 2:22 pm 
Bywalec

Co do domków drewnianych, to bardzo fajne domki ogrodowe z drewna , można znaleźć w internecie, choć pewnie w różnych ogrodniczych sklepach takie mają.

PostNapisane: Pt lut 15, 2013 1:11 pm 
Jeśli mowa o tych domkach drewnianych, to mi się bardzo podoba taki tradycyjny drewniany styl. Zastanawiam się tylko jak z trwałością, czy wytrzyma tak te 80lat? Na emeryturze nie miał bym ochoty aby nagle spadła na mnie konieczność budowy nowego domu... Tutaj jest jednak przewaga klasycznego domu murowanego na którym są po prostu takie elewacje drewniane, które nawet jak zaczną niszczeć można wymienić, albo pogodzić się z "sędziwym" wyglądem domu ;)

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 16, 2013 9:38 pm 
Nowy użytkownik

Ja chyba na allegro kupie :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 11, 2013 6:34 pm 
Nowy użytkownik

To ja podrzucę od siebie dobrą stronę na której policzą Ci wycenę pokrycia dachowe i zrobią to w 10 min.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 25, 2013 9:30 am 
Nowy użytkownik

Co dajecie w altanie do nadania jej stylu, ja zastanawiałem się nad obrazem http://dobryobraz.pl/product-pol-7810-Prostokat-Chatka-w-polu-502-obraz-na-plotnie.html, lecz nie wiem czy to jest dobre rozwiązanie by obraz na płótnie przywieszać w altanie.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 03, 2013 7:54 am 
Nowy użytkownik

Współczesne narzędzia do obróbki drewna potrafią zrobić z drewna prawdziwe dzieła sztuki. Wielokrotnie się już o tym przekonywałem.

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 19, 2013 8:13 pm 
Nowy użytkownik

Mogę polecić coś do konserwacji i pielęgnacji drewna. Ja zawsze kupuję w Parkiet Studio, mają najwyższej jakości produkty chemiczne

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 19, 2014 8:37 pm 
Nowy użytkownik

A czy ktoś słyszał o domkach drewniany letniskowych na kółkach, do których nie trzeba mieć pozwolenia na budowę? Ostatnio znajomy mi o tym opowiadał i troszkę szperałam w sieci. Po długich poszukiwaniach trafiłam na http://www.letniskowo.pl/pl/centrum-wiedzy/domek-letniskowy-na-kolach-pozwolenia-i-formalnosci.html i powiem wam, że mnie to zaciekawiło, bo chętnie bym sobie postawiła taki domek, ale wszelkie formalności związane z pozwoleniami mnie przerażają - wiem ile bieganiny mieliśmy z mężem przy budowie normalnego domu ;/ Czy wiecie może jak wygląda to w praktyce z takimi domkami mobilnymi?

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 02, 2014 9:15 am 
Nowy użytkownik

Polecam altany robione z akacji. Moja trzyma się już 15 lat i jest w bardzo dobrym stanie :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 15, 2014 10:23 am 
Nowy użytkownik

Mnie się bardzo podobają takie altany przeznaczone do siedzenia i picia kawy w ogródku, teraz nie posiadam i jak pada deszcz, to trzeba siedzieć w domu, a tak by mnie daszek ochronił. Muszę pomyśleć nad zakupem altanki :D

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 09, 2014 1:13 pm 
Nowy użytkownik

Super są takie altanki i dodają też uroku do naszej działki lub ogrodów ;)

Ostatnio edytowano Wt lip 21, 2015 12:40 pm przez bialyk, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: Pt gru 11, 2015 2:51 pm 
Nowy użytkownik

Ja jestem zwolenniczką tradycyjnych aranżacji ogrodu dlatego widok drewnianych altan ogrodowych to dla mnie jest coś pięknego. Świetnie się komponują zarówno na tle zieleni, kwitnących kwiatów ale i też w okresie zimowym, jak napada dużo śniegu. Takie altany nadają swoistego ciepła każdemu ogródkowi.

Strefa czasowa: UTC + 1