Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 12:18 pm 
Nowy użytkownik

Opis: Kaktusy to wyjątkowo piękne i oryginalne rośliny. Przybierają one przeróżne kształty, często również zakwitają, wyglądają wtedy jeszcze piękniej. Kaktusy to znakomity temat do fotografowania. Pokaż zdjęcia kaktusów, pochwal się kaktusami, które masz w domu lub ogrodzie.

Wytyczne: Zdjęcia powinny przedstawiać różnego rodzaju kaktusy. Na zdjęciu może być 1 lub więcej kaktusów (w doniczce w domu lub w ogrodzie). Zdjęcia muszą być Waszego autorstwa i nie mogą być ściągnięte z Internetu.

Chciałem zaprosić Was do konkursu, który organizuję na stronie yeppas.pl. Jest to strona, na której każdy może zrobić własny konkurs fotograficzny i jeśli pomysł konkursu spodoba się adminom yeppas i konkurs będzie popularny (dużo dodanych zdjęć i uczestników) to w konkursie pojawia się nagroda dla twórcy konkursu i dla zwycięscy konkursu :) Aby wziąć udział w moim konkursie należy najpierw zarejestrować się na yeppas a potem kliknąć w link do konkursu i dodać materiał (zdjęcie). Dodawajcie proszę Wasze zdjęcia z kaktusami. Konkurs myslę, że jest ciekawy i spodoba się adminom Yeppas i Ci przyznają nagrody dla mnie i dla zwycięscy, ale to również zależy od Was i ile zdjęć dodacie :) Można max. 3 na tydzień.

http://www.yeppas.pl/konkursy/kaktusy/

* Mam zgodę na napisanie tego posta od administracji.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1