Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 08, 2013 12:37 pm 
Nowy użytkownik

Ostatnio przeglądałam różne projekty.wm.com.pl i wreszcie wiem czego chcę! :) Marzy mi się taki dom, w którym mieściłaby się taka jakby oranżeria - gdzie można posiedzieć zimą w otoczeniu roślin, nawet kiedy za oknem mróz. Kłopot polega na tym, że wtedy musiałabym prawdopodobnie zrezygnować z jednego pomieszczenia...

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 13, 2013 4:33 pm 
Nowy użytkownik

A może zamiast domu jakieś fajne mieszkanie w ciekawej lokalizacji? Bardzo dobrej jakości inwestycje ma obecnie SGI -www.sgi.pl - sam się zastanawiam nad kupnem mieszkania u nich

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 16, 2013 9:36 pm 
Nowy użytkownik

Ile taki projekt domu kosztuje?

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 19, 2013 10:06 am 
Nowy użytkownik

Ja jak będę projektował mój dom to będę chciał w nim mieć piec na węgiel carbotrade.pl. Nie chcę mieć gazu bo mam kilku znajomych którzy w ten sposób ogrzewają mieszkanie i mówią że jest droższe niż ekogroszek.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 23, 2013 8:12 pm 
Nowy użytkownik

dla mnie budowanie domu to na razie zbyt kosztowna sprawa, moja siostra na swój dwupiętrowy wydała 360 tysięcy, a poza postawienie domu trzeba potem zadbać o szereg innych rzeczy, ubezpieczenie mienia to przecież niezbędne rzeczy, a przy moich obecnych zarobkach to mogę tylko o domu pomarzyć

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 26, 2013 10:58 am 
Nowy użytkownik

A co polecacie na ściany w domu. Ja zastanawiam się nad tapetą na krainabarw.pl fajne wzory są.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 30, 2013 8:13 am 
Nowy użytkownik

W każdym nowoczesnym domu należy zadbać o odpowiednie wykończenie, tak więc polecam takie perfectschody.com.pl z prawdziwego drewna które nadają wnętrzom luksusowego charakteru.
Sama posiadam takie schody z drewna egzotycznego w swoim korytarzu i prezentują się rewelacyjnie.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 30, 2013 11:18 am 
Nowy użytkownik

milek napisał(a):
A co polecacie na ściany w domu. Ja zastanawiam się nad tapetą

tapety chyba już wyszły z mody

Tytuł:
PostNapisane: N sie 11, 2013 10:05 am 
Nowy użytkownik

Dla mnie nowoczesnym projektami są konstrukcje stalowe - głównie takie robią dla przemysłu, ale widziałam już kilka takich domów - wygląda to ciekawie. Takie projekty można znaleźć zarzycki-konstrukcje.pl/portfolio

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 19, 2013 12:54 pm 
Nowy użytkownik

A mnie się nie podobają nowoczesne, udziwnione projekty, najbardziej wpadły mi w oko domy z bali, sama bym taki klimatyczny, swojski domek chciała mieć :D

Tytuł: odp
PostNapisane: Pt sie 30, 2013 7:19 am 
Nowy użytkownik

No tak, tylko te udziwnione są zdecydowanie droższe w budowie i późniejszej eksploatacji, a czy gra zawsze warta świeczki? Trudno powiedzieć... ja bym wolał jakis mały domek, choć pewnie gdybym miał kasy jak lodu to wybralbym najciekawszy model (przykład: dominanta.pl/ - tu mają sporo niezłych projektów, firma z doświadczenie i sprawdzonymi od lat projektami, więc zostawiam adres).

ALe na razie i tak tylko marzenia

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 24, 2013 9:48 am 
Nowy użytkownik

Mi się bardzo nadal podobają mieszkania w tradycyjnym wyglądzie, albo już w ultra modern stylu. Myślę, że takie coś jest drogie i trzeba do tego dobrać mieszkajbezpiecznie.pl. Ale takim moim marzeniem jest mieć dom, który samemu się zaprojektuje.

Tytuł: Wyroby z drewna
PostNapisane: Pn paź 07, 2013 1:44 pm 
Alarm dobrze mieć, człowiek spokojniej śpi i mniej się przejmuje. Brrr przypomina mi się sprawa Jaroszewiczów... Ciężko się bronić nogą od stołka, a to często najpancerniejsze rzeczy w naszych domach...

Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 30, 2013 12:06 pm 
Nowy użytkownik

Osobiście bardzo spodobały mi się projekty domów z pracowni dobre domy ;) Oferują bardzo duży wybór przeróżnych projektów - począwszy od niewielkich domków jednorodzinnych po okazałe rezydencje ;)
Dodam również , że ceny są bardzo korzystne, szczególnie, że praktycznie każdy projekt posiada wiele ciekawych rozwiązań energooszczędnych.
Na tej stronie możecie zamówić projekty: [link skasowany]

Tytuł:
PostNapisane: N sty 26, 2014 11:28 am 
Nowy użytkownik

Kilka ciekawych projektów nowoczesnych mają tutaj - mgprojekt.com.pl Co mi się podoba to dany projekt możemy obejrzeć w rzucie i zobaczyć pomieszczenia oraz możemy obejrzeć animację gdzie widzimy dom z każdej strony.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1