Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: N sty 26, 2014 6:07 pm 
Nowy użytkownik

Ciekawie zrobione.

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 17, 2014 1:34 pm 
Nowy użytkownik

Arthemix napisał(a):
Kilka ciekawych projektów nowoczesnych mają tutaj - mgprojekt.com.pl Co mi się podoba to dany projekt możemy obejrzeć w rzucie i zobaczyć pomieszczenia oraz możemy obejrzeć animację gdzie widzimy dom z każdej strony.

MG Projekt, akurat nie ma kilku projektów tylko ma ich całą masę, jest to jedna z największych tego typu pracowni w Polsce. Kwestia tylko kto i czego dokładnie szuka, bo w kategorii nowoczesnych projektów na rynku jest już chyba wszystko ciągle uzupełniane o nowe trendy czy technologie. Tylko poszukać[/url]

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 27, 2014 10:53 am 
Nowy użytkownik

Witam, po wybraniu projektu domu warto rozejrzeć się za wyborem firmy zajmującej się architekturą wnętrz. Ja po wybudowaniu swojego domu miałem małą wiedzę na temat aranżacji wnętrz więc potrzebowałem profesjonalnej porady i takiej udzieliła mi firma http://www.oscar-dekoracje.pl/projektowanie-wnetrz.html

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 09, 2014 12:50 pm 
Nowy użytkownik

Teraz również sami możemy stworzyć projekty wnętrz mieszkań. Jest sporo programów komputerowych, które na to pozwalają. Część z nich jest darmowych, więc ograniczać nas może jedynie nasza inwencja.

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 23, 2014 1:13 pm 
Nowy użytkownik

Ja często oglądam projekty na stronie http://www.dominanta.pl/. Oglądam ponieważ budowa pozostaje na razie poza sferą moich możliwości;( Podoba mi się projekt Maja. Co o nim sądzicie? Chodzi mi o wersję parterową, bez użytkowego poddasza;)

Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 06, 2014 8:56 am 
Nowy użytkownik

A co z wyposażaniem wnętrz? Sami urządzacie pomieszczenia, czy zlecacie zrobienie projektu architektowi? Zastanawiam się nad powierzeniem moich metrów kwadratowych temu projektantowi http://www.jakubsawicki.pl/

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 08, 2014 11:27 am 
Nowy użytkownik

Jeżeli chodzi o wyposażenie wnętrz, sam urządzam ;) przynajmniej wiem, że to ja zrobiłem, nie ma jak coś własnego zrobić, wystarczy wyobraźnia.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 12, 2014 6:20 pm 
Nowy użytkownik

Dobrze powiedziane :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1