Oto jest pytanie! Ja mam taki nietypowy problem - nie mam wlasnego ogodu, mieszkam na parterze w bloku i pod moimi oknami mam kawalek ziemi, ktory usilowalam jakis czas temu upiekszyc, przerabiajac go na namiastke ogrodka. Zasadzilam troche kwiatow i trawe, by to razem ladnie wygladalo. Postaralam sie tez o lepsza ziemie i nawoz, jednak caly moj wysilek zdal sie na nic z powodu dzieci sasiadow, bawiacych sie przed blokiem! Dzieci podeptaly wszystkie kwiaty
Ja jednak nie zamierzam sie poddac. Walka z dziecmi to nie moj styl, i tak ich nie przypilnuje, jak beda chcialy, to wejda.
Mam taki plan, by ogrodzic ten ogrodek jakas ladna, estetyczna siatka. Nawet sie juz rozgladalam. Takie zwyczajne siatki bardzo mi sie nie podobaja, moj ogrodek ogrodzony czyms takim wygladalby jak zagroda dla swin
Widzialam za to takie ladne, naprawde estetyczne siatki - nazywaja sie betafence, podobno nie rdzewieja, sa zielone i bardzo wytrzymale, jak mi powiedzieli w sklepie. ale nadal nie wiem, czy taka siatka to dobry pomysl. chyba tak, a wy jak sadzicie??? czy tez macie takie problemy jak ja?