Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz sty 23, 2014 9:58 am 
Nowy użytkownik

Czy też zderzyliście się z brakiem fachowców od remontów? Poszukuje od jakiegoś czasu i wszyscy pozajmowani...

Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 23, 2014 3:44 pm 
Nowy użytkownik

Widocznie słabo szukasz, skoro nie udaje Ci się znaleźć :) Poszperałem trochę w sieci i trafiłem na MTIW BUD. Jest to jedna z większych firm działających w północno-wschodniej części kraju. W skład ich oferty wchodzi:
malowanie,
szpachlowanie,
docieplanie,
glazurowanie,
instalacje elektryczne i hydrauliczne.
Generalnie to niezbędne info znajdziesz namtiw-bud.com/docieplenia-elewacji.html - to jest ich witryna firmowa.

Tytuł:
PostNapisane: N sty 26, 2014 6:16 pm 
Nowy użytkownik

My dużo sami robimy w domu, zawsze to oszczędność.

Tytuł:
PostNapisane: So cze 14, 2014 10:41 pm 
Nowy użytkownik

Mi w remoncie pomogli fachowcy z http://www.remonty-gawel.pl. Znajomy mi ich polecił i szczerze był to strzał w dziesiątkę. Dzisiaj bardzo trudno o dobrych fachowców którzy maja wolny czas aby popracować:) Mi się akurat udało wcisnąć miedzy jednym remontem a drugim to nie musiałam długo czekać. Zdecydowanie polecam współpracę:)

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 25, 2014 1:18 pm 
Nowy użytkownik

Ja zawsze robię remont na własną rękę.

Ostatnio edytowano Pt sty 16, 2015 12:25 pm przez Chajd, łącznie edytowano 1 raz
bezmyślne podlinkowanie

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 26, 2014 12:24 pm 
Nowy użytkownik

Szczerze to jeśli idzie o remonty biur, czy nawet większych obiektów jak remonty magazynów i hal to mogę wam polecić pwmig z Warszawy. Działają na terenie całej Polski więc śmiało no nich dzwonić ;)

Tytuł:
PostNapisane: N cze 29, 2014 10:13 am 
Nowy użytkownik

Jak np. chodzi o kładzenie podłogi to można kupić w Voxie z montażem i wtedy odchodzi problem szukania fachowców. Taki zakup poza tym taniej wychodzi.

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 04, 2014 8:47 am 
Nowy użytkownik

Kamilla napisał(a):
Jak np. chodzi o kładzenie podłogi to można kupić w Voxie z montażem i wtedy odchodzi problem szukania fachowców. Taki zakup poza tym taniej wychodzi.

My właśnie tam kupiliśmy, ładnie nam położyli panele i szybko :)

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 06, 2014 10:25 am 
Nowy użytkownik

Myślę, że teraz wygodnie fachowców można poszukać w serwisie - atlasfachowca.pl Możemy tam wyszukać fachowca z naszego regionu, albo sami dodać zlecenie i czekać aż ktoś się zgłosi.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 05, 2014 9:10 pm 
Nowy użytkownik

Kamilla napisał(a):

A ile się tam czeka na taką usługę od zakupu?

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 19, 2014 10:11 pm 
Nowy użytkownik

Ja też kupowałam w Voxie i wiem że to zależy od tego jaką podłogę wybierzesz.My czekaliśmy około tygodnia.

PostNapisane: Śr sty 14, 2015 5:33 pm 
Nowy użytkownik

Ja miałam na szczęście znajomą ekipę i wszystko przebiegło jak należy :)

PostNapisane: Wt lut 17, 2015 2:34 pm 
Nowy użytkownik

To prawda, że brakuje dobrych fachowców... niestety teraz ludzie nie przykładają się do pracy tak jak powinni, oczywiście nie mówię o wszystkich. Dla mieszkańców Lublina mogę polecić złotą rączkę - sosdladomu.eu/ - korzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona;)

PostNapisane: Cz lut 19, 2015 10:42 am 
Nowy użytkownik

Ale nie ma się co dziwić, że brakuje, jak w moim mieście znam przynajmniej 40 osób, które aktualnie większość czasu pracują w Szwecji jaki jest tego powód mówić chyba nie muszę? Prawda jest taka, że ludzie boją się roboty samemu, a to nie jest takie trudne. Sami ze szwagrem jakiś czas temu tynkowaliśmy i robiliśmy elewacje domu z zewnątrz - ani ja ani On tego nie robiliśmy wcześniej. Ogólnie jedyny koszt to materiały i wynajem sprzętu chociażby agregat malarski trochę kosztował - http://bmbserwis.eu/oferta-wynajmu/agre ... rskie.html ale ogólnie koszt remontu który zrobimy sami to oszczędność przynajmniej 50-60% więc czasami warto pomyśleć, czy aby nie opłaca nam się zrobić czegoś samemu.

PostNapisane: Cz lut 19, 2015 10:44 am 
Nowy użytkownik

Dokładnie taka jest prawda, fachowcy wyjechali bo za taką samą pracę dostają 2 albo i 3 razy więcej za granicą. To nie dotyczy tylko budowlańców bo tak naprawdę to jest przypadłość praktycznie każdego zawodu.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1