Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Śr sty 29, 2014 10:36 am 
Nowy użytkownik

Witam przedstawiam wam wszystkim ciekawy sklep ogólno ekologiczny, Kosze na śmieci, pojemniki do segregacji, i inne produkty do gospodarowania odpadami oraz alternatywne źródła energii czy przydomowe oczyszczalnie http://www.eco24.pl/dom_i_ogrod/przydom ... yszczalnie

Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 29, 2014 9:04 pm 
Nowy użytkownik

ekologia, ekologia, ekologia, to ja też polecę coś ekologicznego. jeśli komuś kompostu zabraknie albo będzie czekał na jego rozkład, to polecam nawozy ekologiczne hesi. azoty w nich są w 100% organiczne

Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 30, 2014 12:04 pm 
Nowy użytkownik

Ekologia rzeczywiście staje się dziś coraz istotniejsza, nawet jeżeli nie w naszych umysłach, to z pewnością w ustawach. Większość gospodarstw domowych zobowiązała się segregować śmieci, bo koszty wywożenia takich odpadów są znacznie niższe. Firmy z kolei boją się kar nakładanych przez WIOŚ i dbają o to, aby nie zaniedbać żadnych obowiązków związanych z ochroną środowiska. Nie jest to jednak takie proste przy stale zmieniających się ustawach i ogólnych brakach w doinformowaniu przedsiębiorców w tej kwestii.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 10, 2014 2:26 pm 
Nowy użytkownik

Kupowałem w tym sklepie przygotowując się do egzaminu na uprawnienia budowlane i pamiętam, że były to jakieś leżaki :) Kupiłem je i leżałem w ogrodzie i uczyłem się pytań do tegoż egzaminu ;) Miło wspominam ten okres.

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 15, 2014 10:22 am 
Nowy użytkownik

Teraz ekologia to modne słowo, szkoda, że tak naprawdę niewiele sklepów oferuje naprawdę ekologiczne produkty...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1